Măsuri pentru prevenirea contaminării cu noul coronavirus SARS-CoV-2 la Teatrul Dramatic

Măsuri pentru prevenirea contaminării cu noul coronavirus SARS-CoV-2 la Teatrul Dramatic

Teatrul Dramatic „Fani Tardini” își primește din nou publicul în Sala Mare de Spectacole, după 30 de săptămâni în care ușile acesteia au fost închise și reprezentațiile au avut loc la scena în aer liber din Curtea Interioară.

Din 2 octombrie 2020, Teatrul prezintă spectacole în Sala Mare în weekend, de la ora 19:00.

Dramaticul a luat toate măsurile pentru a putea oferi reprezentații în interior fără a periclita sănătatea publicului și artiștilor.

Astfel, Teatrul prezintă în Sala Mare doar spectacole fără pauză și cu distribuții reduse.

Reprezentațiile din Sala Mare se desfășoară cu public restrâns. Distribuirea spectatorilor în Sală se face cu păstrarea unui loc liber lângă fiecare loc ocupat.

În Sala de Spectacole sunt montate dispozitive de dezinfecție cu lumină ultravioletă UV-C. Acestea dezinfectează aerul și suprafețele înainte și după fiecare spectacol. Dispozitivele sunt în concordanță cu Directivele Europene 2014/35/EC, 2014/30/EC, 2012/19/EC, 2006/25/EC, Standardul ISO 15858 și sunt acreditate ISO 9001/2015 de către DEKRA Germania.

Totodată, Teatrul decontaminează aerul din Sală prin nebulizare, în conformitate cu măsurile prevăzute în Ordinul nr. 3142/2020 privind măsurile pentru prevenirea contaminării cu noul coronavirus SARS-CoV-2 și pentru asigurarea desfășurării activităților în condiții de siguranță sanitară în domeniul culturii.

Conform aceluiași Ordin, spectatorii sunt termoscanați la intrarea în Teatru. Acelora care înregistrează temperaturi mai mari de 37,3 grade Celsius nu li se permite accesul în interior și li se rambursează contravaloarea biletelor achiziționate.

De asemenea, spectatorii sunt obligați să poarte mască de protecție de la intrarea în Foaier și până la ieșirea de la spectacol și să păstreze distanța fizică față de ceilalți în toate spațiile comune.

Totodată, spectatorii trebuie să-și dezinfecteze mâinile la intrarea în Foaierul Sălii Mari de Spectacole și să respecte culoarele de acces și de evacuare, precum și așezarea în Sală.

Pentru a limita pe cât posibil contactul direct, Teatrul încurajează publicul să consulte programul de spectacole pe internet, pe fanitardini.ro/program, și să cumpere bilete online de pe bilete.fanitardini.ro.

Totodată, iubitorii artelor spectacolului se pot abona la Newsletterul Teatrului, care le aduce noutăți săptămânal pe e-mail.

Distribuie:
REPREZENTAȚII SUSPENDATE
16 Noi, 2020 REPREZENTAȚII SUSPENDATE

Teatrul Dramatic „Fani Tardini” suspendă reprezentațiile până la sfârșitul lunii noiembrie ca urmare a creșterii ratei de infectare cu noul coronavirus SARS-CoV-2 peste pragul de 3 la mie în municipiul Galați. DETALII AICI.