Teatrul Dramatic Fani Tardini Galati

PUŞLAMAUA DE LA ETAJUL 13

                                                          de Mircea M. Ionescu

  DISTRIBUŢIA:
 • Petronela Buda
 • Veronica Păpuşă
 • Petrică Păpuşă
 • Gheorghe V. Gheorghe
 • Svetlana Friptu
 • Aureliu Bâtcă
 • Ana Maria Ciucanu
 • George Breabăn
  REGIA ŞI ILUSTRAŢIA MUZICALĂ:
 • Vili Perveli Nikolov
  SCENOGRAFIA:
 • Nicolai Mihăilă
  SUFLEUR:
 • Elena Ghinea

    "Puşlamaua de la etajul 13" e un spectacol complet, are de toate: haz, durere, lacrimi, teamă, spaimă, amintire, bucurie... E ca şi cum te-ai duce la restaurant şi ai avea meniul perfect!".

Petronela Buda pentru "Viaţa Liberă"  Citeşte articolul în întregime


Cronici

    "Dacă la Love story se plângea, de ce să nu se râdă măcar de societatea care îi aruncă pe tineri în braţele disperării? Spectacolul Puşlamaua de la etajul 13 a entuziasmat vineri, la avanpremieră, publicul tânăr, cu o prezenţă numeroasă. Spectacolul i s-a adresat în primul rând, fără a dezamăgi însă publicul matur."

Victor Cilincă în "Viaţa Liberă"  Citeşte articolul în întregime


    "Puşlamaua de la etajul 13, spectacol de Vili Perveli Nikolov, după textul lui Mircea M. Ionescu, este un spaţiu al oscilării continue între viaţă şi moarte a unei adolescente care, prinsă între divorţul părinţilor, îşi caută fărâma de speranţă."

Nicoleta Onofrei în "Imparţial"  Citeşte articolul în întregime


    "Piesa reflecta drama contemporana a unei familii intr-o nota comica, ceea ce o face mai usor de digerat de catre publicul spectator, devenind una din piesele de teatru care ar trebui urmarita de mai multe ori pentru a vedea cu adevarat intriga pe care autorul si regizorul au dorit sa o transmita."

www.undeingalati.ro  Citeşte articolul în întregime


    "Piesa regizată de Vili Perveli arată o nouă faţă a societăţii, cu alternanţa de la comic la tragic, iar interpretarea magistrală a tinerei actriţe Petronela Buda ne-a făcut să înţelegem mai bine universul văzut prin ochii unei adolescente care refuză să aibă soarta mamei sale, cea de moravuri uşoare, şi care îşi găseşte salvarea prin tenis, singurul refugiu care îi dă motive să trăiască şi să iubească viaţa indiferent de greutăţile pe care acesta îi le aruncă în faţă. Astfel, ambiţia de a reuşi în viaţă o determină să îşi deschidă aripile şi să zboare spre un viitor mai bun şi nu pentru a se arunca de la etajul 13 fără paraşută."

Ciprian Necula în "Monitorul de Galaţi"  Citeşte articolul în întregime


    "Jocul Petronelei Buda. Tânăra actriţă realizează un tur de forţă, punându-şi sufletul pe tavă şi creionând bine atitudinea unei copile de 13 ani dezorientate, lipsite de repere şi, totuşi, cu acea înţelepciune dată de inocenţă. Ca emblemă a spectacolului, sunetul acela sfâşietor al pescăruşului, imitat perfect de Petronela Buda, răsună în urechile spectatorului mult timp după încheierea reprezentaţiei."

Alexandra Tofan (http://domneasca.net)  Citeşte articolul în întregime


    "Piesa mi s-a părut extraordinară și impresionantă și frumos construită și și mai frumos jucată.[...] E o piesă despre toată țara noastră, și despre fiecare din noi, mai mult sau mai puțin. despre drama asta a tuturor copiilor care cresc fără părinți."

http://rrimuna.wordpress.com Citeşte articolul în întregime


Afis Puşlamaua de la etajul 13

 Galerie foto

Copyright © 2012 Teatrul Dramatic "Fani Tardini" Galaţi