Teatrul Dramatic Fani Tardini Galati

PARADIS

             de Franzobel

  • Un spectacol de Dan Stoica
    DISTRIBUŢIA:
  • Gabriel Constantinescu
  • Cristian Gheorghe
  • Lucian Pînzaru

        "Paradis este o piesă despre ceea ce titlul vrea să desemneze ironic: sufletul omenesc, pe care noi l-am vrea un paradis, dar nu prea reuşim să-l păstrăm ca atare. Păcătuim şi ne alungăm singuri din grădina Edenului. Fiecare păcat este o graniţă, fiecare graniţă ne îndepărtează tot mai mult de paradisul originar care ne era destinat şi pe care din neştiinţă sau neîndemânare l-am părăsit înainte de a şti să-l preţuim."

Dan Stoica pentru "Viata Libera"  Citeşte articolul în întregime


Cronici

    "Cel mai nou spectacol al Teatrului Dramatic "Fani Tardini" este intrigant. Prima oară intrigant prin nume. “Paradis” - un cuvânt la auzul căruia până şi agnosticii şi ateii ridică din sprâncene curioşi, un cuvânt, un titlu care atrage şi te face să-ţi pui întrebări prin simpla rostire a lui. [...]
    Apoi, piesa este intrigantă prin realizare şi text. Decorul sumar, format numai dintr-o linie luminoasă care încadrează scena, nişte pături, lanterne, linguri, întunericul şi semiîntunericul care se menţin pe toată durata spectacolului, dau senzaţia mai mult de Iad, decât de Paradis."

Nicoleta Onofrei în "Imparţial"  Citeşte articolul în întregime


Afis Paradis

 Galerie fotoCopyright © 2012 Teatrul Dramatic "Fani Tardini" Galaţi